You gave me everything, Chapter 8 - Date Time

Previously in You gave me everything:
 
Kimberly's Perspektiv
 
"Kim, you know I'll be leaving tomorrow and I don't want you to get in trubble with a boy." Sa han.
"Oh dad please, I'm twenty, I should get to do what I want, you just don't let me move yet." Sa jag surt.
"Kim, I care about you, and yes well, I don't want you to leave just yet. Not until you are finished with college." Sa han.
"Whatever." Sa jag och gick upp till mitt rum.
Jag slängde min väska på sängen och mig själv efter. Jag suckade en ljup suck innan jag stängde mina ögon och somande till.
 

 
 
Harry's Perspektiv
 
 
Jag öppnade mina ögon efter en lång natts sömn. Efter att jag hade skjutsat hem Kim hade jag igentligen bara åkt hem och sovigt. Jag svängde förbi Zayns hus igår för att säga grattis, han fyllde ju ändå år, men i morgon så skulle jag och Kim till hans fest en stund innan vi skulle göra något annat, jag hade inte listat ut än vad.
 
 
Klockan var halv 3, jag gick ut till bilen och hade bestämt mig för att åka till Louis, vi skulle träffas, spela kanske lite och planera det sista inför i morgon. Zayn hade lite gissningar om vad som skulle hända i morgon, vi har försökt vara så tysta som vi kan. 
Jag anlädde utanför Louis' hus, parkerade bilen och gick upp till dörren, ringde på och väntade. Lottie öppnade och sa hej.
"Is he upstairs?" Frågade jag, hon nickade och fortsatte till vardagsrummet, jag ryckte på axlarna och fortsatte uppåt. Louis satt på sin stol i sitt rum framför datorn, han kollade upp på mig och log. 
"Hey Hazza." Sa han.
"Hi Loui." Sa jag och satte mig på hans soffa. 
Han började babbla på om alla olika saker han hade tänkt att vi kunde säga i morgon, vi skulle hålla ett varsitt tal framför alla gäster och säga något ungefär så här "Welcome to the best night of your lives, this night is your you Zayn! Hope you'll are annoying this and well let's party!" Sedan något om sex och dricka också, skulle jag tro att Louis vill lägga till. 
 
Vi hade kommit fram till att Louis skulle framföra talet och säga skål och att jag mest skulle stå bredvid, jag hade inte direkt någon lust att stå framför 200 personer och säga något, det var mest Louis' grej, han älskade när alla kollade på honom. 
 
 
Kimberly's Perspektiv
 
 
Jag satt i bilen, vi var på väg till flygplasten. Idag var dagen pappa skulle iväg, igen. Men den här gången skulle han vara borta ända till Maj, 4 och en halv månad, lite mer. Nästan 5 hela månader. Jag visste att pappa gjorde något bra, men jag hatade de lika mycket varje gång, sist han var borta var ifrån Juli förra året till September, eller han kom hem den 20 Augusti, för att olyckan hade hänt.
"Kids...." Började han när vi väl stod inne på flygplatsen och skulle säga hejdå, "Please stay alive." Sa han och en tår lämnade hans öga och ran längst kinden.
"I love you so much James." Sa mamma, de kramades hårt, han kysste hennes panna och hon grät, det gjorde så ont när jag såg hur de var tvunga att skilas åt. 
"Taylor, my boy, take that other team next week, I'm so proud of you and your basketball, promies me to say hi to Cecilia some times from me." Sa han och Taylor nickade. 
"And Kimberly.." Suckade han ut, "My little girl who is not that little anymore, I'm also so proud of you, school and work at the same time and boys, how do you do it?" Sa han, jag skrattade till. "I love you kids so much, never forget that." Sa han.
"Don't die, please." Sa jag och kände mina tårar trycka under mina ögonlock.
"I'll see you in just some months, okay?" Sa han.
"Okay." Sa vi alla tre tillsammans, vi kramades en gång till och sedan såg vi hur pappa gick och mötte en utav de andra militärerna. Pappa vände sig om och vinkade innan han fortsatte bort så att vi inte såg honom.
"Alright, let's go." Sa mamma och torkade bort sin tår som att inget hade hänt, jag och Taylor kollade på varandra innan vi skakade på huvuderna och fortsatte efter henne. 
 
 
Nästa dag
 
Jag vaknade upp klockan halv 10, jag hörde hur det smällde nere i skåp och någon sprang omkring, Amelia började morra och ställde sig vid dörren.
"Amelia stay." Sa jag och öppnade, hon stod helt blixtstilla, jag tog upp mitt baseboll trä och började gå ner, jag såg en skugga som gick runt nere i köket, jag hoppade fram och mamma kollade upp på mig och skrek. 
"Sense when do you have that?" Skrek hon och kollade på mitt baseboll trät.
"Sense dad bought it for me." Sa jag och ställde de emot väggen.
Jag kollade tillbaka till bordet där ett välbekant ansikte satt, Harry.
"What are you doing here?" Sa jag och trog ner min tröja lite längre ner på benen.
"Why don't you kids go upstairs and talk, I need to pack for Japan." Sa mamma och sprang runt.
"Are you going already?" Sa jag.
"Well not until Saturday, which is in a week, but I need to be ready." Sa hon, jag suckade och tog tag i Harrys hand och gick upp med honom till mitt rum. Amelia stod fortfarande som dörrvakt, hon morrade när hon såg att Harry rörde mig, men de hälsade och allt var lugnt. 
"So, how are you?" Frågade han.
"Alright, I guess." Sa jag.
"No I mean, your mother told me you said good bye to your father yesterday." Sa han.
"Oh..." Sa jag och satte mig på sängen bredvid Harry, han satte en hand på mitt lår och kollade djupt in i mina ögon, "I hate when he just goes away for almost half a year and then comes back and then goes again." Sa jag och kollade ner på mina händer, jag kände Harrys hand under min haka och lufte upp mitt huvud.
"It will be okay, I'm here for you, you can hangout with me insted and just forget that he's gone." Sa han, jag log stort emot honom. 
"So about why I'm here." Sa han, han ställde sig upp och gick till en liten vit påse som han hade med sig, han tog upp en svart ask med silver band runt. "Open it." Sa han när han hade plaserat den i mitt knä.
Jag öppnade locket, där i låg ett par svarta örhängen, de glittrade och var lite längre än vanliga, kanske 10 cm, det var ursnygga och mina ögon bara stirrade på dem.
"I thought you would like to wear them tonight." Sa han.
"I-I-I... Yo-o-u... How do you know what I'm going to wear?" Frågade jag.
"I don't, but black works with everything." Sa han.
"Thank you so much Harry, they are amazing, so beautiful, I love them!" Sa jag och slängde mig över honom, han tog emot mig och skrattade. Jag tog min hand på hans kind och kysste honom, han log mitt i kyssen.
"Thank you for that." Sa han.
 
 
8 timmar och 55 minuter senare
 
 
Jag stod helt redo för kvällen, jag hade plattat mitt hår, jag hade på mig en lång mörkblå klänning som var öppen på ena sidan av benet och lite öppen vid bröstet, jag hade ett par blåa glansiga skor, en svart väska och mina nya ursnygga örhängen på mig. Jag stod och log framför spegeln i hallen, jag var helt beredd på att Harry skulle komma vilken sekund som helst och det gjorde han, det plingade på dörren, jag andades in ett djup andetag och gick emot dörren, utanför stod en läcker kille med stort krulligt hår, han hade med sig ett parraply för att de snö regnade, jag log emot honom, han log tillbaka.
"You are looking so so beautiful." Sa han.
"Thank you, you look very hot." Sa jag, han log emot mig, jag hörde att mamma kom gåendes bakom oss.
"Oh my Kimberly!" Skrek hon, hon kom fram till oss och kramades oss. "You both look so good, let me take a picture." Sa hon.
"Mom.." Sa jag.
"Kim it's alright, we should, I mean it's our first date." Sa Harry och tog min hand, vi ställde oss framför trappan och poserade, vi tog mest oseriösa bilder men några blev bra, vi kollade genom bilder lite snabbt innan vi gick ut till Harrys bil för att åka iväg. 
 
"Are you ready?" Frågade han när vi hade sattit oss i bilen, jag nickade och log emot honom, det var något med Harry som gjorde att jag inte kunde sluta le. "I hope it's okay that we are going by a party first." Sa han.
"I thought you would say that." Sa jag, han kollade fundersamt på mig, "Zayn's birthday party, I know." Förklarade jag mig och han nickade.
 
Vi hade anlänt till festen och den var i full gång, Harry hade smitigt iväg för att kolla runt lite och leta upp Louis och Zayn, jag gick runt och kollade på fulla människor, vissa var fullare än andra och vissa inte överhuvudtaget. Jag gick in i en hall och kollade efter toaletten, jag hittade den och gick in, det stank där inne, någon som inte hade spolat efter sig. Jag ställde mig framför spegeln, kollade på mig själv, checkade sminket och min bakdel så att de såg snyggt ut. Jag kom ut ifrån toaletten och ett par hånglade hastigt emot dörren, de var knappt så att jag hade kommit ut, jag suckade och gick förbi dans golvet.
"Well well, who have we here." Sa Louis och Zayn stod bredvid.
"Hi and happy birthday Zayn." De kollade konstigt på mig när jag sa det så glatt, Harry kom emot mig och jag log, de kollade bara ännu mer när de såg att han ställde sig bredvid mig.
"Wait wait, you only told us you were going to take a date to this party, but not that it was her, you should have told us, how long have you guys be seeing each other?" Frågade Louis.
"About a week, or well we met first time on new years eve." Sa Harry.
"She was your one night stand who became your all nights stands." Sa Zayn och Harry nickade.
"Oh, alright, well nice to see you both here." Sa Louis. "Enjoy." Sa han sedan och gick iväg med Zayn till bakgården med polen.
 
Vi hade kommit iväg ifrån festen efter ungefär 1 och 1 halv timmas av hälsande på folk, Harry kände verkligen många. Vi stannade utanför en klubb där de stod Old night på en stor lysande blå skylt. Jag kollade på Harry och han log emot mig, vi gick in och det var lugnt musik, det fanns par som dansade, de var kanske 5 par och alla här inne var över 70 år.
"What is this?" Frågade jag.
"Well you said you love to dance but you hate to do it infront of people who judge and old people.. Yeah well they never judge." Sa han, jag skrattade till och sedan gick med honom till baren so fanns.
 
Han reste sig upp och kollade på mig, han tog fram handen och sa..
"Kimberly, can I have this dance?" Det var en lugnt låt och jag fnissade till innan jag nickade.
"Of course you can." Sa jag, vi gick ut på dansgolvet och han lade sin ena hand runt min midja och den andra i min hand, medan jag hade min ena på hans axel och sedan den andra i hans hand. Vi dansade runt golvet med de andra 5 paren. Det var mysigt och jag njöt varenda sekund utav den kvällen.

 
Kapitel 8, date time!! Den här vart jag stolt över och jag tycker det gick bra. Så här var Harry och Kims första dejt!! Kommer det komma fler? Det får ni se snart! Ha de bra!
 
/ Julia :) xx