You gave me everything, Chapter 23 - Skates Date

Previously in You gave me everything:
 

Kimberly's Perspektiv
 
"Hello there love, are you ready to go?" Frågade han och jag nickade, han reste sig upp och plasserade sin hand i min.
"Bye Monica, I'll see you tomorrow." Ropade jag på vägen ut.
"Good Bye Kimberly." Ropade hon tillbaka och gav mig det där söta lilla leendet som bara Monica kan.

 

Kimberly's Perspektiv 
 
 
Jag sträckte på mig i min säng och lade min arm över på andra sidan men det fanns ingen kropp som tog emot den. Det var helt tomt, ingen varm härlig kropp som jag kunde omfamna. Jag gnuggade mina ögon och sedan öppnade dem, det var tomt bredvid mig, bara ett användt täcke och kuddar som var nertryckta ifrån ett huvud. Jag satte mig upp och tog bort täcket. Jag hade på mig en stor t shirt som jag inte kom ihåg att jag tog på mig, jag skakade på huvudet och var förvirrad. Jag gick ut ur mitt rum och ner till köket, där stod Harry och stekte pannkakor, jag log, det luktade underbart.
"It smells wonderful." Sa jag och Harry ryckte till, jag tror inte han hörde att jag kom.
"Oh Kim, I was going to suprise you with breakfast on your bed, but I guees you'll eat here so.... Suprise!" Ropade han ut och såg så lycklig ut med sina vita tänder som syndes när han log och hans smilgropar som syndes klart och tydligt.
"Thank you, that's very sweet Harry." Sa jag och hoppade upp på köksön.
"That's just who I'm." Sa han och ståg stolt ut, jag fnissade.
"So Kim.." Började han och gick fram till mig, han plasserade sina händer på mina lår och kollade mig i ögonen. "Would you like to go on a date with me, today?" Frågade han.
"Today? I need to work today." Sa jag och ströck honom på axeln.
"No, I've already talked to Loui who talked to his mother and she said it was okay, and Monica and the rest of the people on work, well they know to. So it's all up to you." Sa han.
"Well then I have to say yes, of course I'll go on another date with you Harry." Sa jag och plasserade mina läppar på hans.
"Great!" Sa han när vi hade slutat kyssas.
"I think you need to take care of your panncakes." Sa jag och vi kollade ditåt båda två, han nickade och gick fram till stekpannan och vände på pannkakan som låg där.
 
 
Vi satt vid middagsbordet och åt pannkakorna som Harry precis hade fixat.
"So Kim.. Do you remember when we met for the first time?" Frågade han.
"Well that was many years ago.. I mean we went on the same school." Sa jag.
"No, no.. Or well yes but no, I didn't mean that, I ment New Years Eve." Sa han och jag nickade.
"I do remember that." Sa jag.
"Why did you leave on the morning after?" 
"Umh.. I just tought that it was a one-night stand, that you didn't want me." Sa jag och kollade ner på min pannkaka som var halvt uppäten.
"That's not true, I did want you and now, well I got you." Sa han och lade sin hand över min på bordet, jag kollade upp igen och mötte hans fina leende.
"I'm glad you did." Sa jag.
 
 
Vi satt i bilen på väg till något ställe, Harry vägrade berätta vad vi skulle göra på vår tredje dejt. Så som jag ränkade så är de tre nu, första så bjöd han med mig att dansa, andra var hemma hos mig, på mammas cocktail party och nu den tredje som jag inte har någon aning om vad som kommer hända. 
Vi stannade utanför något som såg ut som en står lada, det fanns en stor skylt där de stod "Skates for fun", jag vred mitt huvud till Harry som klev ur bilen, han gick runt till min sida och öppnade med ett leende.
"Skates for fun?" Frågade jag.
"Don't be so criticising." Sa han och öppnade bakdörren i hans bil, han tog ut två par skridskor och höll upp dem.
"I hope you can skate." Sa han och gav mig ett par, de som var för kvinnor.
När vi kom in så fanns det lite människor som var här, några barn, några vuxna och några som var äldre än så. De åkte omkring och snurrade, antingen själva eller tillsammans med någon. Vissa var riktigt duktiga och andra höll på att lära sig åka. 
Vi satte på oss skridskorna och gick ut på isen, den var väldigt hal. Harry tog sats innan han åkte rakt ut på isen, jag tror att han kan det här. Han började larva sig och snurra runt innan han kom tillbaka till mig som stod vid kanten av hockeyringen. 
"Come on Kim, it's fun." Sa han och sträckte ut sin hand till mig, jag tog tag i den och han drog med mig ut i mitten, antaglien så att jag inte skulle kunna hålla mig fast och vägra att åka. Jag släppte hans hand och började åka runt, det kändes skönt, det var så enkelt att glida fram på isen, snurra runt och bara åka. Harry stod och kollade på mig som ett frågetecken, han trodde nog att jag inte kunde det här, men då hade han fel. Jag åkte fram till honom med full fart och bromsade precis någon ynka centimeter ifrån honom, snabbt plasserade jag en kyss på hans mun och sedan log emot honom.
"W-What?" Sa han bara.
"I used to skate a lot when I was younger with my family." Sa jag.
"Well, how much is a lot?" 
"Sense I was five till I was about 18-19." Sa jag.
"Holy motherf..." Sa han och korsade sina armar. "Seriously, I tryed to find something that I'm awesome at and you sucked at, but no, it dosen't work that way huh?" 
"Haha, sorry Harry, but I used to love this and spend every Sunday under the winter here, sense I was five." Sa jag.
"Why did you quit?" Frågade han.
Jag tog ett djup andetag och blundade. Jag tänkte tillbaka på den tiden då jag alltid var här, varje gång jag var här var för att min stora syster tog med mig, jag fick aldrig gå själv föränn jag var lite äldre och då följde hon med för hon tyckte det var så kul att kolla på när jag åkte, jag åkte väldigt bra, jag var talangfull på mina skridskor. Men jag gick aldrig mer hit sedan min syster gick bort. Jag öppnade mina ögon och Harry kollade med orolig blick på mig.
"I guess I just lost the sparkel in it, and didn't want to do it anymore." Sa jag, men jag visste att det var en lögn.
"Let's go and have some coco." Sa han och jag tog hans hand. 
Det fanns ett litet café över en utav läcktarna, vi satte oss vid ett stort fönster så att vi såg över de andra som fortfarande åkte.
"Why did you just skate on winter, it's opend all year." Sa Harry och tog en klunk av sin varma chocklad.
"Well I didn't like to skate on summer, I tought it just was a winter sport, so from November till February." Sa jag och Harry nickade.
"Where did you learn how to skate?" Frågade jag.
"Umh.. I was always here with my class or the whole school when I was a child, they tought it was a good thing to know how do to, so it was our winter sport." Sa han.
"Alright, well it's very fun, I love it." Sa jag.
"I can see that." Sa han och jag blinkade åt honom.
 
Vi plockade ihop våra saker och gick ut emot bilen, Harry sträckte ut sin hand till mig och jag tog emot den, vi fick hand i hand till bilen för att åka hem och ta det lugnt hela dagen. Jag älskade att umgås med Harry, han var så spontan, man visste aldrig vad han ville göra och han behövde aldrig planera det, han bara gjorde det han ville och så var det. Det kändes som att han gjorde allt mycket enklare. Jag kollade upp på honom samtidigt som vi gick till bilen, han märkte och kollade ner på mig och log sitt vita leende.

Kapitel 23, Skate date!! 
Hoppas ni tyckte om det och att ni vill ha mer! Som ni kanske ha märkt försöker jag hålla 4-5 dagars mellanrum mellan inläggen. Tycker det blir lagom. Så 24 kommer ut snart och undra vad det ska handla om? Glöm nu inte att kommentera så hörs vi snart igen! Ha det bra!!
 
/ Julia :) xx