You gave me everything, Chapter 25 - Celebrate Ex-Boyfriend?

Previously in You gave me everything
 
Kimberly's Pespektiv
 
"Would you want to join us on a drink or two?" Flög det ur mig, jag såg att Sophie var lika förvånad som jag.
"I never tought you would ask." Sa Louis och blinkade. Det satte sig ner och jag vände mig till Sophie, hon kollade med en iskall blick på mig och jag ryckte på axlarna.
"It can't hurt, right?" Sa jag, hon skakade bara på huvudet.

 

Kimberly's Perspektiv 
 
 
Mitt huvud snurrade när jag satt vid frukostbordet. Taylor försökte få kontakt med mig och prata om hans match som var i morgon men jag kunde inte lyssna. Jag hade kommit hem 03.45 igår då Hector mötte mig ute på uppfarten. Louis hade ringt till Harry och bett honom hämta mig, jag kom knappt ihåg något mer än att Harry och Hector sa några snabba ord tillsammans innan Harry skyndade sig till bilen igen för att åka. 
Jag kommer ihåg att det höll på att bli ett stort slagsmål på klubben, Jenny hade gått hem med någon Ryan, Riley eller något och Niall hade hämtat Sophie. Louis och Zayn hade dragit ut mig bakom klubben och väntat på Harry. Han kom väldigt snabbt och sprang ut ur bilen till mig, han tog in min i hans armar och Louis sa att jag var okej, att jag inte hamnat i mitten utav något och att de skulle gå in och försöka hjälpa till så att inte hela stället skulle rasa. Jag kommer också ihåg att Harry bärde mig till bilen fast jag sa att jag var okej så hade han inte lyssnat.
"Kim? Kimberly fucking Benson!" Sa Taylor, jag skakade på huvudet och kollade på honom.
"Yeah, I'm here, I understand." Sa jag snabbt.
"You have no clue on what I've been saying right?" Sa han och korsade sina armar över bröstet.
"I'm sorry alright, I'm so tired, my head hurts and I don't remember everything from last night." Sa jag.
"I won't feel sorry for you.. How many drinks did you have?" Frågade han.
"Umh.. I remember first 2 snowballs, then 2 jello shots, then water, then 1 snowball more and then a vodka shot then water and then a margatini, then I have no idea." Sa jag och suckade.
"I'm impressed by the whole 2 water glasses." Sa Hector och gav Taylor skrattade.
"Ha-ha, funny, really." Sa jag och petade på mina pannkakor med min gaffel.
 
Jag hade tagit en tupplur på soffan i 2 timmar. Jag vaknade och kollade på klockan, den var 4. Snart så var det dax för en fest till. Dylan hade ju fyllt 20 och jag lovade för ett tag sedan att vara där, och löften ska man hålla, även om jag inte kanske var så bra på det alltid. Han hade bestämt sig för att ha en hemma fest idag den 25 istället för på hans födelsedag 15, hans föräldrar var i väg nu så han hade huset för sig själv i 4 dagar, då han har tid att städa också. 
 
 
Jag hade duschat och fixat mig, gästerna skulle anledda kl 20.00 men jag lovade också att vara där lite innan, klockan var 18.54. Jag hade gång avstånd till Dylan så jag bestämde mig för att gå. 
Jag kom fram 19.03, det lös inomhus och jag högre ett litet dunk av musik, de kommer säkert höja sen. Jag gick in och mötte Chad, han sa ett snabbt hej innan han for iväg till köket, där alkoholen fanns. Jag gick fram och såg ryggen på Dylan. Bryan nickade emot mig och Dyaln vände sig om.
"Hey! Thank you so much for coming Kim." Sa han och lade snabbt sina armar runt mig, jag besvarade kramen direkt.
"Oh it's nothing, come on! It's you of course I would come." Sa jag och log stort emot honom.
"Hi, remember me?" Sa Bryan och jag log.
"Of course I do, hi Bryan." Sa jag och kramade om honom. Han kramade mig bara med ena armen för i den andra hand han en röd platsmugg med öl i.
"So how many are coming?" Frågade jag när jag hade ställt mig bredvid Dylan.
"Nah, not so many." Sa han och jag nickade.
"Don't lie, we invited as many as we could and asked them to invite more, so over one hundred." Sa Bryan.
"Oh, well I hope they won't destroy the house then." Sa jag och Chad gav mig en egen mugg med någon dricka. 
"What is it?" Frågade jag.
"Some vodka and some mango stuff." Sa han och jag ryckte på axlarna och drack.
"Not bad, thanks." 
"You are the first girl who drinks what he offers." Sa Dylan och skrattade.
"Really? Why?" Frågade jag.
"Well I wouldn't drink when someone says it's something like that and some more stuff." Sa Bryan och härmade Chads röst, jag skrattade och drack en klunk till.
 
 
Jag stod på Dylans matta i hans rum, det såg nästan precis ut som jag kom ihåg det. Lite basket saker, en tröja hängandes med nummer 7 Smith, alltså Dylans nummer och efternamn. Jag ströck min hand öve hans överkast på sängen, jag gick fram till tv:n, den var precis som jag kom ihåg den. Stor plastma. Jag gick till glasdörrarna som ledde till hans balkong, utanför fanns det en stege som ledde ner till fram sidan av huset. Jag höll min hand på handtaget till glasdörrarna. Jag hörde steg bakom mig och vände mig om fort. Jag lugnade ner mig när det bara var Dylan. 
"Hi, what are you doing up here?" Frågade han.
"Umh.. Nothing, I just wanted to check that everything looked the same." Sa jag och han nickade.
"Yeah, I don't change so much." Sa han och skrattade lite lätt och gick fram till mig.
Vi stod och kollade varandra i ögonen, hans blåa ögon lös, jag kommer ihåg hur jag alltid drunknade i dem förr. Jag kommer ihåg hur vi träffades. Det var den 3 September 2011. Han spelade basket med några killar och jag gick med Sophie till en basket plan för att ge Taylor en extra nyckel för vi ville gå till köpcentrumet och shoppa och han hade ingen nyckel med sig. Då hade bollen stuttsat till mig och jag tog upp, Dylan hade gått fram till mig och sagt att förlåt. Precis som i en kärleks film när man möter vad man tror är kärleken i sitt liv, vi var bara 17 år och direkt föll vi båda pladask för varandra, han hade börjat prata med mig och hans kompisar ropade efter bollen, han hade vänt sig om och kastat iväg bollen till dem och hållt upp pekfingret framför munnen som "Sssh", jag hade skrattat och börjat vända mig om innan han tog min hand och frågade om vi kunde träffas snart igen. Jag ska så klart ja, jag var helt såld i honom. Sedan hade han sprungit tillbaka till sina kompisar och spelat.
"Why are you smiling?" Frågade Dylan mig.
"Oh umh.." Hade hade väkt mig ifrån mitt dagdrömmande "I just tought about a thing." Sa jag och drack utav min dricka.
"Alright, and that was?" Frågade han och drack själv.
"About the first time we met." Sa jag.
"Oh, yeah I remember that." Sa han och log "I remember my hot hair, my as they call it Bieber-hair." Jag skrattade.
"Yeah, I remember our little place, that ice cream shop just right outside Forever 21." Sa jag och tänkte på ett litet glasstånd som fanns utanför Forever 21 som vi alltid hade suttit på och pratat om hur mycket vi båda hatade skolan och hur mycket vi älskade Mc Donalds och om våra liv. 
"Do you remember how serious we got about you not liking M&M's?" Frågade han.
"Yeah I do, but now, they are my life." Sa jag och han skrattade.
"Oh really, then I guess you own me a thank you." Sa han.
"Well thank you Dylan." 
Vi stod och pratade om gamla tider och kollade varandra djupt i ögonen, jag förstår nu när man säger att ens första kärlek är alltid den svåraste, man faller hårt och fort och sedan att ta sig där ifrån, det var svårt.
Dörren rycktes upp utav Bryan och Chad som hoppade som små flickor i dörröppningen.
"Dude people are here!" Skrek dem och hoppade ännu mer.
"Oh Kim do you see my very male friends over there?" Sa Dylan.
"Oh yeah, very very male." De slutade och ställde sig rakt upp och kollade sedan så seriöst som det kunde, jag fnissade och sedan kollade ut. Det fanns flera bilar som stod där, vissa lämnade och andra stannade kvar.
"Let's go!" Sa Dylan och vi började gå ner till vardagsrummet, Chad sprang fram till dörren och öppnade, där stod säkert 30 personer som började hurra.
"Come on in!" Ropade Chad och folket rusade in och musiken sattes på, det dunkade i mina öron.
 
 
Kvällen flög iväg och klockan var halv 2, jag bestämde mig för att gå. Jag gick fram till Dylan och sade hejdå och började gå emot utgången. När jag väl kom ut så hörde jag mitt namn ropas, jag vände mig om.
"Kim!" Ropade Dylan ännu en gång.
"Yeah?" Ropade jag tillbaka.
"Wait, hold up." Sa han och sprang fram till mig. "I can walk you home." Sa han och pustade ut.
"Thank you, and aren't you suppost to be athletic?" Frågade jag och skrattade.
"You laugh a lot huh?" Sa han.
"I guess I'm in a good mood." Sa jag.
"Well I can see that, it's very fun to have a happy Kim, you are kind of shining." Sa han och vi var nära mitt hus.
 
Vi kom till mitt hus och vi sa hejdå, jag kramade honom och sa grattis igen. Han tackade så mycket för att jag hade kommit och sedan började han gå emot hans hus som låg rakt fram på gatan uppe på en liten kulle, den lös om huset och man hörde musiken, jag skrattade och vände mig om. Jag fick en chock och stannade när jag såg Harry.
"Wow, you scared me." Sa jag och gick fram till honom.
"Having fun huh?" Sa han och han såg sur ut. För vad? Vad har hänt?
"Yeah, why wouldn't I?" Sa jag och stod framför honom.
"Souldn't you be taking it easy tonight, after last night?" Frågade han.
"No." Sa jag snabbt och surt, han rynkade ögonbrynen, jag suckade "I mean.. I don't usually party 2 nights in a row but it was Dylan's birthday party." 
"Who is your ex." Sa han och lade armarna i kors.
"Yeah, so?" Sa jag.
"So you shouldn't hangout with exes." Sa han.
"Oh, you hangout with Melinda." Sa jag och lade nu mina armar kors.
"No that's not the same, first I just slept with her, twice and it didn't mean anything and second she's following me, I can't do much about it." Sa han.
"So sex dosen't mean anything for you?"
"No." Sa han och jag höjde mina ögonbryn, han skakade på huuvdet "With you of course it does, I mean it's you and you know you are speciall for me." Sa han, jag suckade och tog bort mina armar ifrån varandra.
"Listen Harry, I don't want to fight, not now, not with you, so please... You have two opptions. One, you come in with me and stay the night or two, you get in your car and leave." Sa jag.
"Opption one please." Sa han och tog sina armar runt mig och drog mig snabbt fram till honom, han pressade sina läppar emot mina. Jag log i kyssen innan jag vart seriös och vi började kyssas hejdlöst. Han trängde in sin tunga i min mun, jag öppnade min mun så att hans tunga kunde komma in. Jag lät honom bestämma i min mun och lät därför min tunga vara stilla. Han drog sig ifrån mig.
"We can continue inside." Sa han och jag nickade.
"Or in your car." Sa jag, han kollade på mig med ett ögonbryn upphöjt, han började flina och lyfte upp mig i hans famn och öppnade en utan bildörrarna. Han lade mig i baksätet och gick fram för att sätta på värmen. Han kom tillbaka fort och satte sig på ena sidan av baksätet och stängde dörren. Han låste alla dörrarna och sedan drog mig över till honom, han kysste min hals, jag kände hur pirret flög runt i min kropp. Wow, jag är faktiskt på väg att göra det här i en bil. 

Kapitel 25!!!
Har inte så mycket att säga mer än hoppas att ni tyckte om det! Vi hörs, ha det gött! :)
 
/ Julia :)xx